Ако някой е карал с такива джантета моля да сподели впечатления. Изпаднаха ми доста евтинки ,но ме притеснява това ,че офсета им е ЕТ41.5 Ще има ли загуба на стабилност или нещо от сорта ?? Ако някой даде снимки да видя как стоят на колата ще е супер.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой карал ли е с такива джанти ??
Collapse
X
-
Колега тея ми приличат на 17-ки ,а тея дето съм намерил са 16-ки !
200 кинта с изправянето
П.П. предполагам ,че на 17-ките офсета е друг !?!Last edited by mochko1; d.m.y г., 17:11.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениекефат ме яко а и 16 по тънкана гуми, аз мисля, че няма разлика в стабилноста може би ако до сега си бил с 19'' и сега минеш на 16'' ще усетиш разликата но от 17'' на 16'' нямаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеКолега притесненията са ми заради офсета ,а не цолажа. Тея джанти които искам да сложа ще влезнат с 6мм по навътре ,не са много ,но нека се изкаже някой който е карал с такива. Може да се направят фланци и после ще трябват и други болтове ,и се обезмисля цялата далавера. А и ще ги слагам само временно докато намеря хубави 17-ки.Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениеаз мисля че беше обратно по голям ет по навън ама ще питам пак де.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
Comment